Categories: Vesti

Novinari ocenili: Ljajić najkomunikativniji

Potpredsednik Vlade i ministar spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić jedan je od najkomunikativnijih državnih i političkih funkcionera, rezultat je istraživanja ’’Novinar Vaš prijatelj’’ koje je sprovela agencija Pragma. Pragma je osim funkcionera istraživanjem obuhvatila i državne institucije, te brojne organizacije I subjekte.

Ljajić je i prethodnih godina dobijao visoke ocene kada je saradnja sa medijima i novinarima u pitanju, zbog čega ga je Nedeljnik Vreme proglašavao za ličnost godine, a zbog atraktivnog i pristupačnog načina približavnja procesa evropskih integracija javnosti dodeljena mu je nagrada ’’Najevropljanin’’. Najtiražniji dnevni listovi i najuticajniji novinari svrstavaju ga u političare koji su otvoreni za saradnju.

Pored potpredsednika Vlade i ministra spoljne i unutrašnje trgovine I telekomunikacija Rasima Ljajića među najkomunikativnijam političarima našli su se  ministri Zorana Mihajlović i Bratislav Gašić, kao i ombudsman Saša Janković i poverenik za informacije Rodoljub Šabić.

Istraživanje ‘’Novinar Vaš prijatelj’’ koje je sprovela agencija Pragma obuhvatilo je I državne institucije, te brojne organizacije i subjekte.

Inače, reč je o tradicionalnom, četrnaestom po redu, istraživanju stavova novinara srpskih medija “Novinar – Vaš prijatelj” o kvalitetu odnosa s medijima i novinarima organizacija i javnih ličnosti u Srbiji. Istraživanje je sprovela PR agencija “Pragma” tokom decembra prošle i januara ove godine, a učestvovalo je 300 novinara.

Senada Kalić

Podeli

rtvnp

Recent Posts

Novi Pazar i dalje u KLS

Još jedno mesto Srbiji u ABA ligi sačuvalo je Pazarce u domaćoj eliti, iako su…

3 hours ago

Lekić čestitao Uskrs

Lekić čestitao Uskrs

10 hours ago

Vaskršnja čestitka zamenika gradonačelnika, Vladimira Marinkovića

Vaskršnja čestitka zamenika gradonačelnika, Vladimira Marinkovića

10 hours ago

Biševac čestitao Uskrs

Biševac čestitao Uskrs

11 hours ago

Slab saobraćaj na putevima

Na autoputevima, prioritetnim i frekventim putnim pravcima jutros gotovo i da nema vozila a u…

11 hours ago

Danas promenljivo oblačno i toplije, temperatura do 27 stepeni

U Srbiji danas promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i toplije, samo je u brdsko-planinskim…

11 hours ago