Categories: Vesti

Predstavnici SDP-a obišli džemat subotičke džamije Muhadžir

Predstavnici Sandžačke demokratske partije narodni poslanik dr Muamer Bačevac I predsednik Gradskog odbora SDP-a Husein Memić posetili su I džemat subotičke džamije  Muhadžir na koju je bačen molotovljev koktel.

Tom prilikom predsednik  Gradskog odbora SDP-a Husein Memić naglasio je da je ta stranka prva osudila ovaj incident I zatražila hitnu reakciju države I poručio da se ovakvi incidenti nikada više ne smeju ponoviti.

Predstavnici Sandžačke demokratske partije prilikom posete i obilaska Muhadžir džamije u Subotici na koju je bačen molotovljev koktel razgovarali su sa predsednikom odbora Islamske zajednice Subotica Uzairi  Ibazerom koji ih je upoznao sa detaljima ovog nemilog događaja I vidljivim materijalnim posledicama.

Predsednik odbora Islamske zajednice Subotica Uzairi  Ibazer rekao je da je poseta predstavnika Sandžačke demokratske partije muslimanima koji žive u Subotici veoma važna, ali je kako je rekao  jednako važna i pomoć predstavnici drugih nacionalnih pripadnosti koji su pomogli u gašenju požara I sprečavanju njegovog širenja.

Dolazak predstavnika Sandžačke demokratske partije I poseta muslimanima u Suboticu znači da im pružamo bezrezervnu podršku, naglasio je narodni poslanik SDP-a dr Muamer Bačevac.

Predstavinci Sandžačke demokatske partije istakli su na kraju da je briga o svim muslimanima I Bošnjacima imperativ kojim će se voditi I ubuduće.

Podeli

rtvnp

Recent Posts

Memić: Pred Vladom su brojni projekti od vitalnog značaja za Sandžak

Ministar turizma i omladine, Husein Memić, kazao je da su pred novom Vladom Srbije brojni…

18 hours ago

U Neumu ulovljen najopasniji morski pas

Lokalni ribar je u Neumu ulovio modrulja, morskog psa koji je još poznat pod nazivima…

1 day ago

Danas je Veliki četvrtak

rpska pravoslavna crkva danas obeležava Veliki četvrtak (Veliko bdenije). Ovaj pokretni praznik obeležila su četiri…

1 day ago

SDPS: Podržavamo izbor vlade, obezbeđuje ravnomerni regionalni razvoj

Zamenik predsednika poslaničke grupe Socijaldemokratske partije Srbije Muamer Bačevac istakao je dana u Skupštini Srbije…

1 day ago

Murić pokorila Oderco, Ćatović treći

Saima Murić pobedila na Evropskoj juniorskoj uličnoj trci u Odercu, dok je Aldin Ćatović zauzeo…

2 days ago

Novi Pazar – Javor 1:0

Jedini gol postigao je Nikola Srećković u 60. minutu.

2 days ago