Vesti

Predstavnici SDP-a obišli džemat subotičke džamije Muhadžir

Predstavnici Sandžačke demokratske partije narodni poslanik dr Muamer Bačevac I predsednik Gradskog odbora SDP-a Husein Memić posetili su I džemat subotičke džamije  Muhadžir na koju je bačen molotovljev koktel.

Tom prilikom predsednik  Gradskog odbora SDP-a Husein Memić naglasio je da je ta stranka prva osudila ovaj incident I zatražila hitnu reakciju države I poručio da se ovakvi incidenti nikada više ne smeju ponoviti.

Predstavnici Sandžačke demokratske partije prilikom posete i obilaska Muhadžir džamije u Subotici na koju je bačen molotovljev koktel razgovarali su sa predsednikom odbora Islamske zajednice Subotica Uzairi  Ibazerom koji ih je upoznao sa detaljima ovog nemilog događaja I vidljivim materijalnim posledicama.

Predsednik odbora Islamske zajednice Subotica Uzairi  Ibazer rekao je da je poseta predstavnika Sandžačke demokratske partije muslimanima koji žive u Subotici veoma važna, ali je kako je rekao  jednako važna i pomoć predstavnici drugih nacionalnih pripadnosti koji su pomogli u gašenju požara I sprečavanju njegovog širenja.

Dolazak predstavnika Sandžačke demokratske partije I poseta muslimanima u Suboticu znači da im pružamo bezrezervnu podršku, naglasio je narodni poslanik SDP-a dr Muamer Bačevac.

Predstavinci Sandžačke demokatske partije istakli su na kraju da je briga o svim muslimanima I Bošnjacima imperativ kojim će se voditi I ubuduće.

Podeli