Categories: Vesti

Izvesna dalja saradnja sa Kuvajtom

Pre nego što su svečano pustili u rad buster stanicu, gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović I ambassador Kuvajta u Beogradu Jusuf Ahmad Abdulsamad sastali su se I razgovarali o dosadašnjoj podršci, ali I o intenziviranju saradnje grada I ove regije sa ambasadom Kuvajta.

Gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović kuvajtskom ambasadoru u Srbiji Jusufu Ahmadu Abdulsamadu preneo je veliku zahvalnost svih građana Novog Pazara za sve što je do sada urađeno za ovaj grad, a posebno za rešavanje problema vodosnabdevanja, odnosno donacije za izgradnju buster stanice koju su danas otvorili nakon sastanka u Gradskoj kući gradonačelnik Mahmutović I nj.e. ambassador Jusuf Ahmad Abdulsamad.

Reči hvale za saradnju nisu izostale ni od strane ambasadora Jusufa Ahmada Abdulsamada. On je izneo uveravanja da će Vlada Kuvajta posvetiti maksimanlu pažnju svemu o čemu se danas govorilo na sastanku.

“ Drago mi je što sam u prilici da posetim Novi Pazar I Sandžak. Drago mi je što se danas pušta u rad buster stanica koja će poboljšati vodosnabdevanje građana a koja je izgrađena uz našu pomoć. Država Kuvajt je poznata po tome što pomaže svim zemljama prijateljima, a dokaz je upravo današnje puštanje u rad buster stanice. Sa gradonačelnikom Mahmutovićem razgovarali smo o svim problemima koji tište ovaj grad, a kojima će ambasada Kuvajta posvetiti maksimalnu pažnju tako što ćemo nastaviti da sarađujemo. Obećao sam gradonačelniku Novog Pazara da ću vrlo brzo sa njim obići sve privredne subjekte u ovom gradu I regionu, odnosno sve što će biti predmet saradnje naše ambasade I Novog Pazara”,rekao je ambasador Jusuf Abdulsamad.

Nakon razgovara gradonačelnik Mahmutović je gostu, ambasadoru Kuvajta u Beogradu Jusufu Ahmadu Abdulsamadu I njegovoj delegaciji uručio poklone sa simbolima grada, kao podsetnik na veliku zahvalnost svih građana Novg Pazara.

A. Nićiforović

Podeli

rtvnp

Recent Posts

Mehanizacija na terenu, pune se džakovi sa peskom

Dežurne ekipe i mehanizacija Javnog preduzeža za uređenje građevinskog zemljišta su na terenu, sanira se…

9 hours ago

Novi Pazar: Proglašena vanredna situacija

Usled obilnih kiša praćenih gradom, Gradski štab za vanredne situacije grada Novog Pazara doneo je…

9 hours ago

Nakon Raške izlila se i Trnavica, ugrožava kuće

Nakon obilnih padavina u večernjim satima u Novom Pazaru izlila se reka Trnavica, koja je…

10 hours ago

OPREZ U VOŽNJI! Na putevima ima odrona, polomljenih grana i nanosa

Zbog nevremena koje je pogodilo teritoriju Novog Pazara, Raške, Tutina i Sjenice na putnim pravcima…

10 hours ago

Novi Pazar pogođen snažnim nevremenom

Novi Pazar više od tri časa bio je pogođen snažnim nevremenom, padali su jaka kiša…

11 hours ago

MUP: U akciji „Armagedon“, uhapšeno sedam osoba (VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave za tehniku i policijskih uprava u Smederevu, Pirotu, Šapcu, Leskovcu,…

14 hours ago