Categories: Sport

RASIM U POSETI FK FENERBAHČE

Rasim Ljajić, ministar rada i socijalne politike Republike Srbije, posetio je Fenerbahčeov stadion Šukru Saradžoglu.

Ljajıć je sa delegacijom obišao stadion u pratnji Mirsada Turkčana, uspešnog člana Košarkaškog kluba Fenerbahče Ulker. Delegaciji se priključio i Turgut Ačar, Fenerbahčeov direktor za međunarodne odnose.

Nakon obilaska stadiona, ministar Ljajić i delegacija bili su gosti Radio-televizije Fenerbahče, nakon čega su obišli i redakciju časopisa Fenerbahče gde su se upoznali sa bivšim predsednikom Fenerbahčea, Farukom Ilgazom, koji se u tom trenutku nalazio u redakciji. Faruk Ilgaz, koji je svoja iskustva i svoje uspomene podelio sa ministrom Ljajićem, porazgovarao je sa svim članovima delegacije i fotografisao se sa njima.

Gosti su obišli i radnju Maraton fenerium, i članovi delegacije su, sa velikom pažnjom, razgledali artikle koji se prodaju u ovoj radnji. Sledeća destinacija bio je Fenerbahčeov muzej gde su se članovi delegacije upoznali sa istorijom Fenerbahčea, osvojenim trofejima, a upoznati su i sa detaljima koji su zabeleženi kada je stadion Fenerbahčea posetio Mustafa Kemal Ataturk.

Ministar  Ljajić se na kraju sastao i sa  potpredsednikom Muratom Ozajdinlijem nakon čega se upisao i u Knjigu časti. Ozajdinli  je ministru Ljajiću poklonio plaketu i dres na kojem je ispisano njegovo ime. Poklone su dobili i domaćini, zastavu FK Novi Pazar, dres na kojem je ispisano  ime Aziza Jildirima i šal na kojem piše Fenerbahče i Novi Pazar.

Ministar Rasim Ljaljić je nakon obilska rekao da  je veoma srećan zbog posete FK Fenerbahče i dodao da će prijateljstvo dva kluba Fenerbahčea iz Turkse i FK Novi Pazar postati još jače.

A. MAJSTOROVIĆ

Podeli

rtvnp

Recent Posts

Novi Pazar i dalje u KLS

Još jedno mesto Srbiji u ABA ligi sačuvalo je Pazarce u domaćoj eliti, iako su…

12 hours ago

Lekić čestitao Uskrs

Lekić čestitao Uskrs

19 hours ago

Vaskršnja čestitka zamenika gradonačelnika, Vladimira Marinkovića

Vaskršnja čestitka zamenika gradonačelnika, Vladimira Marinkovića

19 hours ago

Biševac čestitao Uskrs

Biševac čestitao Uskrs

19 hours ago

Slab saobraćaj na putevima

Na autoputevima, prioritetnim i frekventim putnim pravcima jutros gotovo i da nema vozila a u…

19 hours ago

Danas promenljivo oblačno i toplije, temperatura do 27 stepeni

U Srbiji danas promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i toplije, samo je u brdsko-planinskim…

20 hours ago