Categories: Sport

Plavi na JNA

Sve je spremno za superligaški nastup FK Novi Pazar. Trener novajlija Mihajlo Ivanović kaže da su igrači fizički spremni i dodatno motivisani, jer će u prvom kolu igrati protiv velikog Partizana.

„Novi Pazar je u euforiji jer igramo protiv kluba koji je neprikosnoven u Srbiji. Rezultat mi je u drugom planu, bitno mi je da hrabro odigramo i pokažemo da ćemo svima biti težak protivnik“, kazao je Ivanović.

Kapiten Plavih Irfan Vušljanin rekao je na konferenciji za novinare da igrači jedva čekaju početak prvenstva i da mu je drago što će nositi plavi dres u Super ligi.

„Nećemo se predati. Daćemo 120 odsto od sebe“, kazao je on.

Za ovu utakmicu vlada veliko interesovanje u Novom Pazaru, pa je uprava novog superligaša za svoje navijače obezbedila 10 autobusa. Navijačke grupe, koje su se ujedinile, nisu u potpunosti zadovoljne brojem ulaznica koje su dobili, ali imaju razumevanja.

„Očekivali smo mnogo više ali prosto nema autobusa jer su skoro svi zauzeti u jeku letnje sezone. Spremni smo za korektno navijanje i verujem da neće biti problema u Beogradu“, kazao je predstavnik navijačke grupe Extremi Emir Hadžimujović.

Istovremeno, Novi Pazar sprema se i za prvi susret pred domaćim navijačima. Na Gradskom stadionu su u toku radovi na izgradnji nove tribine, svlačionica i pomoćnih prostorija. Izvođači radova uveravaju da će sve biti spremo za 2. septembar i utakmicu protiv Rada.

A. Grbović

Podeli

rtvnp

Recent Posts

Memić: Pred Vladom su brojni projekti od vitalnog značaja za Sandžak

Ministar turizma i omladine, Husein Memić, kazao je da su pred novom Vladom Srbije brojni…

6 hours ago

U Neumu ulovljen najopasniji morski pas

Lokalni ribar je u Neumu ulovio modrulja, morskog psa koji je još poznat pod nazivima…

19 hours ago

Danas je Veliki četvrtak

rpska pravoslavna crkva danas obeležava Veliki četvrtak (Veliko bdenije). Ovaj pokretni praznik obeležila su četiri…

19 hours ago

SDPS: Podržavamo izbor vlade, obezbeđuje ravnomerni regionalni razvoj

Zamenik predsednika poslaničke grupe Socijaldemokratske partije Srbije Muamer Bačevac istakao je dana u Skupštini Srbije…

19 hours ago

Murić pokorila Oderco, Ćatović treći

Saima Murić pobedila na Evropskoj juniorskoj uličnoj trci u Odercu, dok je Aldin Ćatović zauzeo…

1 day ago

Novi Pazar – Javor 1:0

Jedini gol postigao je Nikola Srećković u 60. minutu.

1 day ago