Sport

Plavi na JNA

Sve je spremno za superligaški nastup FK Novi Pazar. Trener novajlija Mihajlo Ivanović kaže da su igrači fizički spremni i dodatno motivisani, jer će u prvom kolu igrati protiv velikog Partizana.

„Novi Pazar je u euforiji jer igramo protiv kluba koji je neprikosnoven u Srbiji. Rezultat mi je u drugom planu, bitno mi je da hrabro odigramo i pokažemo da ćemo svima biti težak protivnik“, kazao je Ivanović.

Kapiten Plavih Irfan Vušljanin rekao je na konferenciji za novinare da igrači jedva čekaju početak prvenstva i da mu je drago što će nositi plavi dres u Super ligi.

„Nećemo se predati. Daćemo 120 odsto od sebe“, kazao je on.

Za ovu utakmicu vlada veliko interesovanje u Novom Pazaru, pa je uprava novog superligaša za svoje navijače obezbedila 10 autobusa. Navijačke grupe, koje su se ujedinile, nisu u potpunosti zadovoljne brojem ulaznica koje su dobili, ali imaju razumevanja.

„Očekivali smo mnogo više ali prosto nema autobusa jer su skoro svi zauzeti u jeku letnje sezone. Spremni smo za korektno navijanje i verujem da neće biti problema u Beogradu“, kazao je predstavnik navijačke grupe Extremi Emir Hadžimujović.

Istovremeno, Novi Pazar sprema se i za prvi susret pred domaćim navijačima. Na Gradskom stadionu su u toku radovi na izgradnji nove tribine, svlačionica i pomoćnih prostorija. Izvođači radova uveravaju da će sve biti spremo za 2. septembar i utakmicu protiv Rada.

A. Grbović

Podeli