Vesti

Hajrović: Evropski Novi Pazar, cilj od koga nismo niti ćemo ikada odustati

Član izbornog štaba Sandžačke demokratske partije Hajrudin Hajrović pozvao je sa konferencije za novinare sve glasače, posebno simpatizere manjih političkih stranaka da se pridruže toj političkoj opciji, te da na predstojeće izbore izađu pod vođstvom SDP-a kako bi se još jednom dokazala velika društvena odgovornost i civilizacijksa svijest.

Konvencija stranke održana u subotu u Beogradu pokazatelj je, smatra on, da SDP uživa veliku podršku, da narod potvrđuje ispravnost njihove politike te da je to potvrda da su na pravom putu.

Sandžačka demokratska partija i u ovaj izborni ciklus ulazi kao jaka, stabilna i samouvjerena politička opcija. Podrška građana SDP-u iz dana u dan sve je veća, a ona je potrebna kako bi se završilo započeto, naglašava član izbornog štaba Sandžačke demokratske partije Hajrudin Hajrović.

Mladi su najveći resurs Novog Pazara, njihova bolja budućnost je glavni motiv Sandžačke demokratske partije, ali i velika obaveza i amanet, naglasio je Hajrović.

On je rekao da su u Sandžačkoj demokratskoj partiji posebno motivisani zbog Konvencije održane u Beogradu koja im je pokazatelj da SDP uživa veliku podršku, da narod potvrđuje ispravnost njihove politike i da je to potvrda da su na pravom putu, putu razvoja Evropskog Novog Pazara.

A.N.

 

Podeli