Društvo

Prolećna eko revija u vrtiću ‘’Dečija radost”

Za mališane vrtića ”Dečija radost” prolećni maskembal ove godine organizovan je u stilu prolećne eko revije, što je u skladu sa ekološkim projektom koji se u ovom objektu Predškolske ustanove ‘’Mladost’’ realizuje od početka školske godine.

Deca u šarenim kostimima od reciklažnih materijala, na interesantan način najavila su proleće, iskazujući pritom kreativnost svojih roditelja ali I vaspitača.

Mali manekeni prolećne eko revije na sebi svojstven, intersantno spontan način, u šarenim kostimima od reciklažnih materijala, prodefilovali su pistom vrtića ‘’Dečija radost’’ pronoseći duh proleća. Njihov nastup zapravo na najbolji način odslikava uloženi trud kretora – vaspitača i roditelja, koji su pokazali I da, naizgled neupotrebljivi materijali, mogu odisati glamurom na ovim malim manekenima.

Ova manifestacija takođe pokazuje I da je partnerski odnos – vaspitač – roditelj, vaspitač – dete u ovoj ustanovi na zavidnom nivou – istiače glavni vaspitač, Fahrija Kurtašinović.

U prolećnoj eko reviji učestvovalo je stotinak mališana različitih uzrasnih grupa, izuzumajući jaslice. Efikasnim timskim radom, ceo program pripremljen je za nedelju dana.

S.Lj.

Podeli