Sport

Vučićević nasledio Kuzeljevića

Uoči teškog duela protiv Jagodinaca, kraj Jošanice- briga manje. Pazarci su,konačno, dobili glavnokomandujućeg u stručnom štabu.

Iako je „dobro obaveštena čaršija“, kao i uvek licitirala brojnim imenima, izbor Uprave je Nebojša – Uške Vučićević. Čoveku koji uživa ogroman ugled među navijačima i ovdašnjim ljubiteljima fudbala, nekadašnji saigrač Bajra Župića iz Partizana, ne bi trebalo puno da se uklopi u sredinu, koju veoma dobro poznaje. Sportski direktor Novog Pazara, Sead Brunčević ističe da je angažovanje mladog stručnjaka pun pogodak.

„Vagali smo“ dobro i smatram da nismo pogrešili. Vučićevićevi kvaliteti su nam dobro poznati. Perspektivan je trener, ne plaši se izazova, što je nebrojeno puta dokazao u karijeri. Napomenuću samo da je kvalitet potvrdio u Gani i Sloveniji, a svakako iznad svega je njegov vliki uspeh sa kulskim Hajdukom, sa kojim je u sezoni 2005-2006. osvojio treće mesto i odveo ih na „Evro-scenu“. Ubeđeni smo da će nam sa njim put do opstanka biti mnogo lakši,iako nas očekuje paklena završnica šampionata“, zadovoljno konstatuje Brunčević.

OD STARE KARABURME, DO SALAMANKE

Nebojša Vučićević je rođen 29.juna 1962. u Beogradu. Igračku karijeru gradio je u: OFK Beogradu,Partizanu,Mecu,Salamanki,Železničaru iz Maribora,Muri, sve do Kanzas Sitija. Kao trener, predvodio je: Jedinstvo iz Brčkog, Radnički iz Kragujevca, Radnički iz Beograda, Mladenovac,Obilić,Hajduk iz Kule, u dva navrata Naftu iz Lendave,Timok,Slogu iz Kraljeva, Dorćol,Srem, a u poslednje vreme vodio je brigu o pionirima „romantičara“.

E.Nailović

Podeli