Categories: DruštvoVesti

Prepodne sunce, poslepodne oblaci i kiša

Prvog jula prepodne sunce, a poslepodne ponovo oblaci i kiša. Pljuskovi sa grmljavinom očekuju se na zapadu, jugu i u centralnim delovima zemlje, a moguć je i grad. Jutarnja temperatura od 13 do 19, najviša dnevna od 27 do 31 stepen. U Beogradu sunčano, a kiša se očekuje tokom noći. Temperatura do 30.

01.07. Subota: Toplo. Pre podne pretežno sunčano, sredinom dana jače naoblačenje sa zapada i jugozapada koje će u svim krajevima mestimično usloviti kišu i pljuskove sa grmljavinom, naročito u zapadnim, centralnim i južnim krajevima gde je moguća i lokalna pojava grada. Vetar slab i umeren zapadni i jugozapadni.Najniža temperatura od 13 do 19, a najviša od 27 do 31 stepen.Upozorenja:Lokalna pojava grmljavina sa količinom padavina većom od 10 l/m² za 3h,verovatnoća 70%.

02.07. Nedelja: Promenljivo i nestabilno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni.Najniža temperatura od 14 do 18, a najviša od 24 do 28 stepeni.Upozorenja:Lokalna pojava grmljavina sa količinom padavina većom od 10 l/m² za 3h,verovatnoća 85%.

03.07. Ponedeljak: Pretežno sunčano. Vetar slab do umeren, severni i severozapadni.Najniža temperatura od 15 do 19, a najviša od 27 do 31 stepen.

04.07. Utorak: Pretežno sunčano, posle podne u zapadnoj polovini zemlje promenljivo oblačno, metimično sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab promenljiv, od sredine dana u skratanju na slab i umeren, severozapadni.Najniža temperatura od 15 do 20, a najviša od 29 do 32 stepena.Upozorenja:Lokalna pojava grmljavina,verovatnoća 70%.Tmax ≥ 32°C,verovatnoća 80%.

Prognoza vremena od 05.07. do 09.07. Promenljivo oblačno i nestabilno mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Izvor: RTV

Podeli

Selma Ljajic

Recent Posts

Članovi Foruma mladih SDP-a obeležili Dan zastave

Povodom obeležavanja Dana sandžačke zastave članovi Foruma mladih SDP-a na gradskom šetalištu podelili su prigodne…

22 hours ago

SDP: Tradicionalna besplatna pripremna nastava za osmake

Sandžačka demokratska partija i ove godine organizuje pripremnu nastavu za osmake buduće srednjoškolce. Nastava počinje…

22 hours ago

Bošnjaci u Sandžaku proslavili Dan zastave

Bošnjaci u Sandžaku danas su obilježili nacionalni praznik – Dan zastave. Ovaj datum je ustanovljen…

22 hours ago

Lekić čestitao Dan bošnjačke nacionalne zastave

Čestitku Bošnjacima povodom Dana bošnjačke nacionalne zastave uputio je predsednik Skupštine Novog Pazara, Samir Lekić.…

23 hours ago

Biševac čestitao Dan bošnjačke nacionalne zastave

Čestitku Bošnjacima povodom Dana bošnjačke nacionalne zastave uputio je gradonačelnik Novog Pazara, Nihat Biševac. „Svim…

23 hours ago

Međedović u Rimu preskočio i Davidoviča Fokinu

Novopazarac ostvario jedan od najvećih trijumfa u dosadašnjoj karijeri.

1 day ago