Categories: HronikaVesti

Mladić umro od krvarenja na mozgu

Šta je bilo povod da Igor A. (28) iz Priboja, zaposlen kao policajac u Beogradu, pretprošle noći u jednom pribojskom kafiću nasrne na sugrađanina Ervina Ć. (35) i zada mu smrtonosne povrede pesnicom u glavu, za sada nije poznato. Izvesno je da je tragediji prethodila prepirka između njih dvojice.

Igor A. (28), policajac koji je usmrtio Evrina Ć. i dalje je u bekstvu.

Ovo potvrđuju zapisi sa video kamere iz ugostiteljskog objekta koja je zabeležila trenutke uoči nemilog događaja i sve što se potom zbilo. Policajac koji se sumnjiči za ubistvo i dalje je u bekstvu i za njim je Policijska uprava Prijepolje raspisala potragu.

U noći između subote i nedelje, negde oko ponoći, kako svedoči snimak koji je pregledala policija, Igor A. i Ervin Ć. stajali su jedan do drugog za šankom kafića. Svaki sa svojim društvom. Posle izvesnog vremena došlo je do svađe između njih dvojice. U jednom trenutku Igor je potegao pesnicu na Ervina i tri puta ga, za sekundu – dve, udario u glavu. Usled zadobijenih udaraca Ervin je pao na pod. U međuvremenu, glavom zakačio šank, i ostao nepomično da leži.

Policajac – pripadnik Interventne jedinice u Beogradu, koji je u subotu bio u rodnom gradu, odmah potom je napustio lokal. U tim trenucima Ervinu su u pomoć pritrčale medicinske sestre koje su u istom kafiću bile u noćnom provodu. Ervin nije bi pri svesti, ali je u tim trenucima bio živ.

Ervin Ć. (35) preminuo je u pribojskoj bolnici dva sata pošto da je policajac tri puta udario pesnicom.

Ubrzo je u kafić stigla ekipa Hitne pomoći koja je 35-godišnjaka prevezla u Opštu bolnicu Priboj gde je i reanimiran. Uprkos svim naporima lekara da ga spasu, dva sata kasnije Ervin Ć. je preminuo.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu juče je izvršena obdukcija tela nesrećnog Pribojca. Utvrđeno je da je uzrok smrti krvarenje u mozgu izazvano pucanjem velikog krvnog suda. Na osnovu snimka do kojeg je došla istraga vidi se da je Ervin levom stranom glave udario o šank, ali povrede na tom mestu nisu primećene. Zapravo, povrede su zabeležene na desnoj strani glave u koju ga je Igor A. udario.

U Priboju su juče kružile glasine da je do svađe između Igora i Ervina navodno došlo do lomljenja čaša u lokalu.

Toga jeste bilo, ali ne u neposrednoj blizini njih dvojice i ne u vreme kada je došlo do verbalnog konflikta koji se pretvorio u tragediju. Takođe, i tome svedoči snimak, kao neistinita se pokazala priča da je policajac na ruci imao “bokser”.

Priboj je pogranični grad u Polimlju, na samo pet kilometara od graničnog prelaza Uvac. Preko istoimene reke Bosna i Hercegovina još je i bliža Priboju. Od ovog grada nije daleko ni Crna Gora. Da li je odbegli policajac prešao državnu granicu, ili se od potrage krije u Srbiji, za sada nije poznato.

Policija u Priboju juče je zadržala troje Igoru bliskih koji se sumnjiče da su mu pomogli prilikom bekstva. Radi se o jednoj devojci, prijatelju i članu familije.

Izvor: Blic

 

Podeli

Selma Ljajic

Recent Posts

Gaza: Od 7. okrobra 2023. godine ubijeno 34.622 Palestinaca

Najmanje 26 Palestinaca je ubijeno, a 51 je povrijeđen u izraelskim napadima u Pojasu Gaze…

13 hours ago

Obilježena godišnjica masovnog ubistva učenika beogradskoj školi “Vladislav Ribnikar”

Godinu dana prošlo je od kako je učenik beogradske Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" K. K.…

13 hours ago

Traga se za pljačkašima kazina

Policija u Novom Pazaru traga za počiniocima koji su u novopazarskom naselju Selakovac iz jednog…

14 hours ago

Memić: Pred Vladom su brojni projekti od vitalnog značaja za Sandžak

Ministar turizma i omladine, Husein Memić, kazao je da su pred novom Vladom Srbije brojni…

1 day ago

U Neumu ulovljen najopasniji morski pas

Lokalni ribar je u Neumu ulovio modrulja, morskog psa koji je još poznat pod nazivima…

2 days ago

Danas je Veliki četvrtak

rpska pravoslavna crkva danas obeležava Veliki četvrtak (Veliko bdenije). Ovaj pokretni praznik obeležila su četiri…

2 days ago