Asfaltirana Varevska ulica

Gra─Ĺevinska sezona u Novom Pazaru je u punom jeku. Pripremni radovi su u toku na nekoliko lokacija, a u toku je realizacija i nekoliko kapitalnih projekata u ovom gradu. Poslovi su privedeni kraju i u Varevskoj ulici u Lugu 3, gde je danas postavljen asfalt.

Za me┼ítane Varevska ulice asfaltiranje puta je od velikog zna─Źaja, jer ─çe dobiti bolje uslove za ┼żivot. Ovim radovima u Varevskoj ulici zadovoljni su i me┼ítani, koji ovde ┼żive.
Gradili┼íte u Varevskoj ulici obi┼íao je i gradona─Źelnik Novog Pazara Nihat Bi┼íevac.

Direktor JP za ure─Ĺivanje gra─Ĺevinskog zemlji┼íta Mujo ┼áa─çirovi─ç, ka┼że da je gra─Ĺevinska sezona u punom jeku, te da se radi na brojnim lokacijama u gradu, ima jo┼í mnogo do kraja gra─Ĺevinske sezone, te se nada da ─çe se plan asfaltiranja ulica u Novom Pazaru biti realizovan.

Asfalt je Varsvkoj ulici je samo jedno u nizu brojnih projekata u Lugu 3, koje je jedno od naselja u Novom Pazaru gde su realizovani brojni infrastrukrturni projekti proteklih godina. Asfaltiran je veliki broj ulica, ruglo u blizini mosta pretvoreno je u oazu mira za ove me┼ítane i izgra─Ĺen park sa brojnim sadr┼żajima.

Podeli