Sport

Startuje plej-of u Prvoj futsal ligi: Pazarci priželjkuju brejk protiv FON-a (sreda, 19.00)

Klub malog fudbala Novi Pazar gostuje beogradskom FON-u, u prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa za prvaka države.

“Šansa uvek postoji, iako nam je roster skraćen zbog povreda. Sportski je nadati se, a mi smo čak i uvereni u dobar rezultat. Brejk u prvom meču omogućio bi nam da u revanšu na našem terenu overimo plasman u polufinale”, rekao je trener Pazara Miloš Todorović.

Poslednji na spisku povređenih kod Novopazaraca je Aleksandar Gavrilović, dok je povreda iz ekipe FON-a udaljila Stefana Aleksića.

“Putujemo sa osmoricom igrača i dva golmana, ali kukanja nema. Rival i bez Aleksića ima ozbiljnu ekipu. Tu je vrhunski golman Nikola Josimović, kao i Vladimir Lazić, Uroš Krasnić, Pavle Pešić i Aleksandar Pavlović”, naveo je Todorović.

Serija na dve pobede startuje u sredu od 19 časova u Sportskom centru Šumice, dok je u subotu na programu revanš u “Pendiku”.

Eventualna majstorica igrala bi se 4. maja u Beogradu.

“Početak prvog meča je mnogo bitan. Krenućemo obazrivije. Ako izdržimo nalete domaćina u prvih pet do sedam minuta, voda će krenuti na našu vodenicu”, ocenio je Todorović.

U regularnom delu sezone, Novi Pazar je početkom marta u Sportskoj dvorani Pendik slavio protiv FON-a sa 5:3, dok je tri meseca ranije u “Šumicama” bilo 2:1 za aktuelnog šampiona Srbije.

M. Minić

Foto: S. Župljanin

 

Podeli