Categories: Sport

Hamza Zatrić: Iza nas je turbulentna sezona

Odbojkašice Novog Pazara zauzele su osmo mesto u Drugoj ligi Zapad ostvarivši po 11 pobeda i poraza, ali će zbog reorganizacije takmičenja naredne sezone zaigrati u većem rangu.

Ženska ekipa Novog Pazara seli se iz četvrte u treću ligu, dok u četvrtom rangu ostaje drugi novopazarski tim Volej star junior, koji je prvenstvo u Druge lige Zapad okončao na pretposlednjem, 11. mestu sa skorom 1/21.

“Zadovoljan sam odnosom, pre svega željom koju su pokazale igračice i njihovim radom. Iza nas je uzbudljiva i turbulentna sezona, gde je bilo neplaniranih poraza, ali i trijumfa protiv favorita. To je posledica stalnih promena u igračkom kadru najčešće izazvanih ranim prekidima karijera zbog studija”, rekao je trener odbojkašica Novog Pazara Hamza Zatrić.

“Smatram, ipak, da sport i školovanje mogu ‘ruku pod ruku’. U jednom delu sezone imali smo na treninzima i utakmicama povratnice Esmu Bećović i Edinu Ibrović, nakratko i Minu Ćorović. Fakultet je upisala i Fatima Bekirić, koja je bila u timu”, dodao je Zatrić.

Što se sledeće sezone tiče, zbog reorganizacije i ukidanja Prve B lige još uvek je dosta nepoznanica, kao što je neizvesno i na koje igračice će Zatrić od jeseni moći da računa.

“Planove je nezahvalno praviti pre avgusta ili septembra. Nećemo prekidati s trenizima skoro do kraja juna. Pokušaćemo da stvorimo što bolje uslove za rad i da popravimo to što treba kod nekih igračica koje bi trebalo da iznesu narednu sezonu”, zaključio je Zatrić.

M. Minić

 

Podeli

Miljan Minić

Recent Posts

Memić: Pred Vladom su brojni projekti od vitalnog značaja za Sandžak

Ministar turizma i omladine, Husein Memić, kazao je da su pred novom Vladom Srbije brojni…

3 hours ago

U Neumu ulovljen najopasniji morski pas

Lokalni ribar je u Neumu ulovio modrulja, morskog psa koji je još poznat pod nazivima…

16 hours ago

Danas je Veliki četvrtak

rpska pravoslavna crkva danas obeležava Veliki četvrtak (Veliko bdenije). Ovaj pokretni praznik obeležila su četiri…

16 hours ago

SDPS: Podržavamo izbor vlade, obezbeđuje ravnomerni regionalni razvoj

Zamenik predsednika poslaničke grupe Socijaldemokratske partije Srbije Muamer Bačevac istakao je dana u Skupštini Srbije…

16 hours ago

Murić pokorila Oderco, Ćatović treći

Saima Murić pobedila na Evropskoj juniorskoj uličnoj trci u Odercu, dok je Aldin Ćatović zauzeo…

1 day ago

Novi Pazar – Javor 1:0

Jedini gol postigao je Nikola Srećković u 60. minutu.

1 day ago