Notice: Undefined index: link in /home/rtvnp/public_html/wp-content/plugins/fv-wordpress-flowplayer/models/lightbox.php on line 102
Ekskluzivno: Ministarstvo privrede raspisalo javnu nabavku za rekonstrukciju Ulice generala Živkovića - Radio Televizija Novi Pazar
Categories: DruštvoVesti

Ekskluzivno: Ministarstvo privrede raspisalo javnu nabavku za rekonstrukciju Ulice generala Živkovića

Ministarstvo privrede Republike Srbije raspisalo je javnu nabavku za rekonstrukciju Ulice generala Živkovića u Novom Pazaru, javlja radio televizija Novi Pazar.

Vrijednost radova je 62.023.836,55 dinara.

Podsjetimo, Novom Pazaru su, na osnovu sprovedenog javnog poziva, odobrena 62 miliona dinara od Ministarstva privrede a za rekonstrukciju Ulice generala Živkovića, do poslovne zone Mur.

Podsjećamo, sa prvim danima proljeća počela je građevinska sezona u Novom Pazaru. U planu je da se uradi 68 ulica u svim dijelovima grada. Početkom sljedeće nedjelje biće otvorene i asfaltne baze, pa će već pripremljene ulice ubrzo biti i asfaltirane. Ulica u Trnavi prema džamiji će uskoro biti asfaltirana.

Pomoćnoik gradonačelnika Novog Pazara, Nihad Hasanović  obišao je protekle nedjelje gradilišta i razgovarao sa mještanima maselja u Novom Pazaru. On je istakao da će se u Novom Pazaru raditi istim intezitetom kao i prethodnih 12 godina. Planom asfaltiranja ulica obuhvaćena su sva naselja u Novom Pazaru. Ulica u Trnavi , na Hadžetu, u Požegi i Požežini, Obilaznica i dionica sa dva mosta prema Tutinu su radovi koji se izvode prema nalogu  Vlade, Puteva Srbije i resornog ministarstva.

Još jedna intezivna građevinska sezona je najavljena. Do sada su potpisana dva ugovora, koja obuhvatuju 68 ulica, koje će biti asfaltirane u Novom Pazaru.

A. N.

Podeli

N N

Recent Posts

Železničar – Novi Pazar 3:1

Gol za Novi Pazar postigao je Mihajlo Petković u 45. minutu.

4 hours ago

Da li srebro može skinuti zlato sa trona? Cena ovog plemenitog metala najveća u poslednjih 10 godina – i nastavlja rasti

Trend rasta cene zlata na svetskim berzama prati i trend rasta cene srebra. Cena zlata…

10 hours ago

Zaključen birački spisak za predstojeće izbore

Jedinstveni birački spisak za predstojeće lokalne izbore zakazane za 2. jun 2024. godine zaključen je…

11 hours ago

Katarski ministar dobitnik priznanja “Husein paša Boljanić”

Drugog dana zvanične posjete Islamskoj zajednici u Crnoj Gori, katarski ministar za vakufe i islamska…

11 hours ago

STOMAČNI VIRUS HARA SRBIJOM Ovo su simptomi, faze i savet lekara za oporavak: “Za ovom hranim svi posegnu, ali baš to TREBA IZBEGAVATI”

Osećaj netrpeljivosti u stomaku praćeno povraćanjem, mučninom, malaksalošću, a mogućom i temperaturom tegobe su na…

11 hours ago

Pred nama topao i sunčan dan do 28°C: Sutra nova promena vremena

Prvog dana vikenda očekuje nas sunčano i suvo vreme, a najviša temperatura iznosiće 28 stepeni.…

11 hours ago