Sport

Todorović: Težak meč sa Vintersportom, zadovoljni smo žrebom u kupu

Trener futsal tima Novog Pazara Miloš Todorović rekao je da očekuje težak prevenstveni meč sa Vintersportom u Nišu, ali da njegovi igrači moraju da “vade fleke” zbog loše igre u ubedljivom porazu od Vranja (1:5) na domaćem terenu.

“Vintersport je jači u odnosu na jesenju polusezonu i to im je možda poslednje prilika da pobedom ostanu u trci za sedmo mesto, kojim bi izbegli baraž za opstanak. Mi moramo da se iskupimo za loše izdanje protiv Vranja”, rekao je Todorović.

Uoči zaostale utakmice 14. kola u Nišu, koja je zakazana za sredu od 20.30 u sali Osnovne škole Mika Antić, Novi Pazar je šesti na tabeli sa 23 boda, dok je osmoplasirani Vintersport osvojio 10 bodova manje.

“Moji igrači su već na treningu i prilikom analize pokazali reakciju. Ne treba ih kriviti jer neki od njih su već u godinama, a i roster nam je prilično kratak zbog povreda. Kad se izgubi, najveća krivica je na treneru”, ocenio je Todorović.

“Čuo sam da Novi Pazar nikada nije pobedio u sali ‘Mike Antića’, pa želimo da srušimo tu neprijatnu tradiciju”, dodao je on.

Todorović je prokomentarisao žreb za Futsal kup Srbije i polufinale protiv Vranja u Sportskoj dvorani Pendik 30. marta. Finale tok takmičenja na programu je 21. aprila upravo u Vranju.

“Zadovoljni šmo žrebom. Dva puta smo izgubili od njih u ligi. Ako se to desi i treći put, onda nema slučajnosti. Želimo da 21. aprila igramo finale u Vranju pred 4.000 ljudi”, zaključio je Todorović.

M. Minić

Podeli