DruštvoKulturaVesti

Mali teatar za Lanu

U Centru za decu i mlade ”Duga” održan je Javni čas poezije. Ova nesvakidašnja manifestacija organizovana je u okviru humanitarne akcije prikupljanja finansijskih sredstava za lečenje devojčice Lane. Svi oni koji su prisustvovali događaju, imali su priliku da slušaju poeziju koju su kazivali članovi Duginog Malog teatra i istovremeno da daju doprinos Laninom što uspešnijem lečenju.

Glumica Regionalnog pozorišta Kristina Jevtović, koja inače vodi Dugin Mali teatar, zahvalila je svima koji su došli, kako na veče pezije, tako i dan ranije na predstavu Pepeljuga, koja je takođe imala humanitarni karakter.

”Svi oni koji dođu na ovakve manifestacije, zapravo nam pokazuju da samo zajedno možemo da pomognemo svoj deci sveta. Možda je to malo, ali to naše malo nekome zaista može mnogo da znači”, poručila je Kristina.

Svi koji žele da pomoglu da mala Lana što pre dođe do svog leka i da se što pre izleči, mogu to učiniti i uplatom na žiro račun, koji je istaknut na sajtu Fondacije Budi human, kao i slanjem sms poruke sadržine 1113 na broj 3030.

S.Lj.

 

Podeli