Categories: DruštvoVesti

Nove usluge Komercijalne banke za preduzetnike

Ukoliko ste vlasnik malog biznisa ili preduzetnik, onda verovatno najbolje znate koliko biste vreme koje u toku radnog dana utrošite na popunjavanje razne papirologije ili čekanje u redu u banci, mogli da preusmerite na obavljanje drugih važnih poslova. Kao pouzdan partner koji se može pohvaliti dugom tradicijom podrške malim biznisima, Komercijalna banka, članica NLB Grupe je, ulaganjem u inovacije i digitalizaciju, svoje poslovanje u potpunosti prilagodila potrebama svojih korisnika, prvenstveno sa ciljem da im obezbedi još jednostavnije, brže i povoljnije usluge i servise.

Prateći svetske trendove u digitalizaciji, Komercijalna banka je za predstavnike malih biznisa i preduzetnike razvila KOmBANK BIZ – servis za elektronsko bankarstvo i pružanje bankarskih usluga online – bilo kada i bilo gde. Pomoću ovog servisa omogućeno je bezbedno, brzo i jednostavno obavljanje svih dinarskih transakcija, bez odlaska u banku i plaćanja dodatnih taksi.

Prijava na KomBANK BIZ je potpuno besplatna, kao i održavanje za sve korisnike koji su u korisnici set usluga, a jednostavnost prijavljivanja na servis ogleda se u sledećem – dovoljna je kratka poseta najbližoj ekspozituri banke.

Osim što su elektronski, nalozi su i do 40 odsto jeftiniji u odnosu na one koje nosite u ekspozituru, dok se jednostavnost usluge „jednim klikom“ odražava, između ostalog, i kroz mogućnosti autorizacije platnih transakcija, kreiranja naloga sa valutom unapred, , pa čak i isplaćivanje plata zaposlenima koji su klijenti Komercijalne banke, bez provizije.

Ovo su samo neke od pogodnosti koje predstavnici malih biznisa i preduzetnici mogu da očekuju u Komercijalnoj banci, a svim korisnicima koji imaju i devizni promet, Komercijalna banka nudi Hal eBank i Office iBank, s namerom da sve šalterske usluge (osim podizanja i uplate gotovine), učini dostupnim na bilo kojoj lokaciji, 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji.

Detaljnije informacije o ovom servisu dostupne su, naravno – jednim klikom na link, a za sve dodatne informacije o uslugama Komercijalne banke posetite veb-sajt.

Podeli

Zoran Maksimovic

Recent Posts

Železničar – Novi Pazar 3:1

Gol za Novi Pazar postigao je Mihajlo Petković u 45. minutu.

6 hours ago

Da li srebro može skinuti zlato sa trona? Cena ovog plemenitog metala najveća u poslednjih 10 godina – i nastavlja rasti

Trend rasta cene zlata na svetskim berzama prati i trend rasta cene srebra. Cena zlata…

12 hours ago

Zaključen birački spisak za predstojeće izbore

Jedinstveni birački spisak za predstojeće lokalne izbore zakazane za 2. jun 2024. godine zaključen je…

12 hours ago

Katarski ministar dobitnik priznanja “Husein paša Boljanić”

Drugog dana zvanične posjete Islamskoj zajednici u Crnoj Gori, katarski ministar za vakufe i islamska…

12 hours ago

STOMAČNI VIRUS HARA SRBIJOM Ovo su simptomi, faze i savet lekara za oporavak: “Za ovom hranim svi posegnu, ali baš to TREBA IZBEGAVATI”

Osećaj netrpeljivosti u stomaku praćeno povraćanjem, mučninom, malaksalošću, a mogućom i temperaturom tegobe su na…

12 hours ago

Pred nama topao i sunčan dan do 28°C: Sutra nova promena vremena

Prvog dana vikenda očekuje nas sunčano i suvo vreme, a najviša temperatura iznosiće 28 stepeni.…

13 hours ago