PolitikaVesti

SDA Sandžaka ogranak Tutin reaguje na napade funkcionera stranke SPP

Stranka demokratske akcije Sandžaka preko 30 godina se kroz institucije sistema zalaže za unapređenje položaja i prava Bošnjaka na ovim prostorima. Svim građanima staje u zaštitu i pruža im podršku kod kršenja Ustavom i zakonima garantovanih prava. O radu i zalaganju predstavnika ove partije najbolje govore rezultati koje je ostvarila u protekle tri decenije.

Tutin kao bedem SDA Sandžaka predmet je svakodnevnih kritika, prozivki i ljaganja, a uglednim funkcionerima SDA Sandžaka u ovom ogranku svakodnevno se iscrtavaju mete na čelo preko društvenih mreža, što je dovoljan pokazatelj destruktivnih ambicija kojim se vode poslušnici okupljeni u SPP.

Nedavnim napadima, optužbama i klevetama na račun Adnana Šehovića koji je i član Glavnog odbora SDA Sandžaka, funkcioneri SPP-a su javno pokazali svoju nemoć i mržnju, pozivajući na odmazdu i diskreditacije ličnosti uglednih članova naše stranke.

Pozivamo sve državne organe da reaguju na ove opasne društvene pojave koje se sve više šire. Mi ne smijemo dozvoliti da KANCER zauzima prostor u našem okruženju i potrebno ga je izolovati što prije, a vrijeđanje Bošnjaka i članova naše stranke nećemo dozvoliti.

 

Podeli