“Malac genijalac” ponosan na svoje genijalce

┬áOvogodi┼ínja Me─Ĺunarodna olimpijada u aritmetici odr┼żana u Beogradu okupila je preko 500 dece iz Srbije i drugih okolnih dr┼żava. Desetogodi┼ínja Hana Huki─ç i devetogodi┼ínji Zein Plojovi─ç iz Novog Pazara, polaznici ┼íkole Malac genijalac uspeli su da osvoje drugo i te─çe mesto.

“Ova manifestacija svake godine okuplja veliki broj dece ne samo iz Srbije ve─ç i drugih dr┼żava ali ove godine, zbog epidemiolo┼íkih mera, taj broj bio je manji a olimpijada je pro┼íla u najboljem redu”, kazala je u─Źiteljica ┼íkole Malac genijalac iz Novog Pzara, Meliha Muminovi─ç.

Da Novi Pazar zaista ima talentovane dece iz svih oblasti i da su naš ponos, pokazali su i dokazali na ovoj olimpijadi u aritmetici, Desetogodišnja Hana Hukić koja je osvojila drugo i devetogodišnji Zein Plojović koji je zauzeo treće mesto.

Ina─Źe, ┼íkola Malac genijalac, ove godine broji preko 40 talentovanih ─Ĺaka a otvorena je za prijem novih genijalaca uzrasta od 4 do 12 godina koji ┼żele da nau─Źe ne┼íto novo iz oblasti aritmetike, engleskog jezika i programa “Super um” a koji se mogu prijaviti preko fb i instagram stranica ┼íkole kao i u prostarijama same ┼íkole.

B.V.

Podeli