Sport

Pet pobeda i dva poraza pazarskih boksera u Vrnjačkoj Banji

Bokseri četiri novopazarska kluba ostvarili su pet pobeda i dva poraza u četvrtom kolu Lige Šumadije i Pomoravlja u Vrnjačkoj Banji.

Uspešni su bili junior Pazara Daris Ejupović u kategoriji do 57 kilograma i njegov klupski kolega Samed Sadović kod omladinaca lakših od 64 kilograma, koji su savladali Nikolu Glavčića iz Goča sa 2:1, odnosno člana leskovačkog Jugboksinga Stefana Filipovića jednoglasnom odlukom sudija.

Borac kluba Mladost Sandžak Ahmed Mavrić je u uzrastu omladinaca čija težina ne prelazi 75 kilograma prekidom u drugoj rundi dobio Stevana Đelića iz Jugboksinga, a junior Dandija Dženis Vanić je u kategoriji do 63 kilograma pobedio Hakana Dacića iz kluba Mladost Sandžak sa 3:0.

Bokser Novog Pazara Rejhan Džemić je u konkurenciji juniora lakših od 70 kilograma slavio protiv predstavnika užičkih Era Alekse Milića sa 2:1, dok je kadet kluba Mladost Sandžak Rejhan Šabanović u kategoriji do 52 kilograma rezultatom 0:3 poražen od takmičara Bokserskog kluba Jovan Kursula iz Varvarina Vasilija Đurđevića.

M. Minić

Podeli