DruštvoVesti

U Jošanici rekonstrukcija tri ulice

U toku je rekonstrukcija ulica Beogradske, Prištinske i Stanice Spasojević u naselju Jošanica. Pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasnanović najavio je otvaranje novih gradilišta u Novom Pazaru, a do sada je, u ovogodišnjoj građevinskoj sezoni završeno 17 ulica.

Jedne od nastarijih ulica Novog Pazara uskoro će zasijati u novom ruhu. Radovi na rekonstrukciji tri ulice Prištinske, Beogradske i Stanice Spasojević odvijaju se u punom jeku, a meštani sa nestrpljenjem očekuju postavljanje asfalta.

Prošle godine je u ovim ulicama urađena rekonstrukcija vodovodne mreže, kada su stare cevi zamenjene novim. Zbog prateće projektno tehničke dokumentacije i korona virusa radovi nisu završeni prošle godine, pa su iskopi otežavali kretanje meštana, ali i vozila ovim sabraćajnicama u Jošanici. Pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasanović, koji je obišao gradilište , zahvalio je žiteljima zbog razumevanja , jer su radovi potrajali.

Hasanović dodaje da je u toku priprema projektno tehničke dokumentacije,a ulice će biti rađene u skladu sa finansijskim sredstvima. Hasanović očekuje da će kao i proteklu deceniju Novi Pazar I ove godine biti veliko gradilište.

 

Podeli