PolitikaVesti

Nastavak saradnje sa Ambasadom SAD

Delegacija Ambasade Sjedinjenih Američkih Država koju su činili politički oficir Daniel Carrol, INL program asistent Ivona Šišmanović, predstavnica političke sekcije Ambasade Ksenija Lazović sastala se sa gradonačelnikom Nihatom Biševcem, predsednicom Skupštine Grada Anelom Halilović Šemsović i članom Gradskog veća Mirsadom Jusufovićem.

U okviru posete Novom Pazaru, delegacija Ambasade SAD razgovarala je i sa zamenikom gradonačelnika Igorom Novovićem i članovima Gradskog veća Milicom Glođović i Tihomirom Ratkovićem.

Gosti su tokom sastanaka upoznati sa aktuelnom društveno-političkom situacijom a pokazali su interesovanje za socio-ekonomske prilike na lokalnom i regionalnom nivou, sa osvrtom na funkcionisanje zajednice usled izazova nastalih tokom pandemije virusa Kovid 19.

“Uspešna saradnja Ambasade Sjedinjenih Američkih Država i Grada biće nastavljena i ubuduće, kroz realizaciju konkretnih projekata u različitim oblastima, a sa ciljem stvaranja boljih uslova za život građana Novog Pazara.  Ambasada SAD je u proteklom periodu podržala realizaciju mnogih projekata u Novom Pazaru, pre svega u svega u sferi preduzetništva, obrazovanja, zdravstva i kulture”, navedeno je iz Gradske uprave.

Podeli