KulturaVesti

“Pepeljuga” pred publikom u utorak

 Poslednje pripreme za premijeru predstave za decu i odrasle “Pepeljuga” u produkciji novopazarskog Regionalnog pozorišta su u toku. Posle duže pauze, ali ipak uz strogo poštovanje epidemioloških mera, publika će biti u prilici da uživa u pozorištu kao i u samoj predstavi. Premijera je zakazana za 11.maj u 12 sati.

“Meni je veoma drago što posle duže pauze počinjemo sa ovom divnom predstavom “Pepeljuga” koju je režirala rediteljka iz Bugarske Biserka Kolevska i ubeđena sam da će publici, prvenstveno deci, biti jako zanimljiva i interesantna”, kazala je glumica Kristina Jevtović koja igra ulogu Pepeljuge. Ona je predstavu opisala kao čarobnu, rekla da je puna šarenila i muzike i dodala da kostimi, koje je radila Ana Kobjanova, koje će nositi glumci dati predstavi posebnu draž.

Još jedan od glumaca iz ove predstave, Rifat Salihovoć, potvrđuje da je predstava zaista prelepa, da se kroz nju prožima i oživljava ljubav i plemenitost.

“Decu očekuje uzbuđenje, baš kakva i treba da bude svaka bajka. Kostimi će im baš zapasti za oko jer su koloritni i prelepi a mi ćemo se u toku predstave nekoliko puta presvlačiti pa će se činiti da u predstavi igra mnogo glumaca a ustvari nas je samo nekoliko i mi ćemo to sve izneti na najbolji mogući način kako bi publika uživala”, dodala je glumica Lemana Bećirović.

Predstava će biti odigrana uz strogo poštovanje epidemioloških mera i pred publikom će premijerno biti izvedena u utorak 11. maja 2021.godine u 12h.

B.V.

 

 

 

Podeli