COVID-19DruštvoVesti

SDPS: Iskoristimo mogućnost besplatne vakcinacije – pomozimo sebi i svom okruženju

Gradski odbor Socijaldemokratske partije Srbije u Beogradu nastavlja ovog vikenda razgovore sa građanima u kojima ističe važnost imunizacije i potrebe da se u ovom trenutku što više ljudi vakciniše u borbi sa Kovid 19, što predstavlja jedan od glavnih načina da svi pomognemo i sebi i lekarima koji požrtvovano spašavaju naše živote.

Na brojnim lokacijama širom Beograda održani su štandovi na kojima su aktivisti Socijaldemorkatske partije Srbije upućivali građane na koji način mogu najlakše da budu vakcinisani i tako svi napravimo presudan korak u borbi sa korona virusom koji svakog dana odnosi živote.

”Veoma je važno da sada pokažemo odgovornost, solidarnost i požrtvovanje, jer se nalazimo u prelomnom trenutku borbe sa korona virusom. Ako sada pokažemo ove osobine, možemo se vratiti normalnom životu od leta. Iskoristimo mogućnosti besplatne vakcinacije, dostupnosti vakcina, pomozimo sebi, svom okruženju i lekarima, i konačno počnimo da izlazimo iz ovog pakla koji je okupirao naše živote i sve u njemu. Mi ovu akciju ne vidimo kao partijsku, vidimo je kao naš doprinos borbi protiv pandemije, i tako ćemo i nastaviti da je sprovodimo “ izjavio je Igor Mušić predsednik odbora SDPS u Beogradu, tokom obilaska štanda na opštini Palilula, u naselju Kotež.

Socijaldemokratska partija Srbije nastavlja sledeće nedelje sa ovom akcijom širom Srbije, u svim opštinama i gradovima.

 

Senada Kalić

Podeli