Gra─Ĺani za vodu duguju 390 miliona

” Vodosnabdevanje Novog Pazara je uredno i maksimalan je kvalitet vode kako sirove tako i one koja dolazi do krajnjeg potro┼ía─Źa”, kazao je direktor Gradimir Nedeljkovi─ç. Ono na┼íta je stavio akcenat je naplata usluga koja bi, iako bolja od proteklog perioda, mogla jo┼í da se popravi.

Ovo javno preduze─çe trenutno od gra─Ĺana potra┼żuje 390 miliona dinara, ┼íto je po re─Źima┬á Nedeljkovi─ça, veliki dug za ovu firmu. Istakao je da bi naplata mogla da bude bolja i naglasio da gra─Ĺani mogu da iskoriste povoljnost koju imaju a to je reprogram. “Mi smo tu da iza─Ĺemo potro┼ía─Źima u susret bez obzira koliki dug imaju, mo┼żemo se dogovoriti oko na─Źina pla─çanja, samo je potrebno da do─Ĺu i obrate nam se”,kazao je Nedeljkovi─ç. Istakao je da povlastice od 50% imaju slepa, slabovida, gluva i nagluva lica,┬á korisnici socijalne pomo─çi, osobe koje su na dijalizi i osobe ometene u razvoju. Ova kategorija stanovni┼ítva se treba obratiti upravi preduze─ça kako bi dobila informacije koja dokumenta treba da prikupi da bi iskoristili ovu povlasticu a dokumentaciju je potrebno predati do kraja meseca marta.

Ina─Źe, gra─Ĺani koji u ovom trenutku imaju veliki dug i jo┼í ga ne izmiruju bi─çe utu┼żeni, a da bi izbegli ovu neprijatnu situaciju i dodatne tro┼íkove, pozivaju se da iste izmire.

B.V.

Podeli