Društvo

Novopazarce šokirala vest o porodičnoj tragediji! Troje ranjenih van životne opasnosti

Građane Novog Pazara šokirala je vest o porodičnoj tragediji, koja se juče dogodila u sjeničkom selu Rasno, kada je četrdesetčetvorogodišnji E. T. usmrtio bivšu suprugu i njene roditelje, tri osobe ranio, a potom izvršio samoubistvo. Ranjeni članovi porodice zbrinuti su u novopazarskoj Opštoj bolnici i svi su van životne opasnosti.

Najteže povrede zadobio je brat ubijene B.Š. tridesetpetogodišnji Bekim, koji je juče oko podneva primljen u novopazarsku Opštu bolnicu, gde je uspešno operisan. Operacija je trjala sat vremena i on je sada van životne opasnosti, kao i drugo dvoje lakše povređenih rođaka koji su bili prisutni u kući u kojoj se dogodila porodična tragedija.

”Danas su ranjene osobe van životne opasnosti. U najtežem stanju, bio je tridesetpetogodišnji muškarac sa više rana u predelu grudnog koša i ruke. Pacijent je sada dobro i van je životne opasnosti. Jutros lepo komunicira, stabilan je i svi njegovi vitalni parametri su zadovoljavajući”, izjavio je dežurni hirurg novopazarske Opšte bolnice dr Izet Tutić.

Inače, supruga teško povređenog B.Š. koji se uspešno oporavlja na Hirurškom odeljenju u Novom Pazaru porodila se pre nekoliko dana. Porodično slavlje pretvorilo se juče u tragediju, koja je šokirala javnost. Građani Novog Pazara su vest primili sa nevericom. Svi osuđuju zločin, ali motive, koji još uvek nisu utvrđeni, razliličito tumače.

Da tragedija bude još veća, deca bivših stradalih supružnika bila su istoj kući, u kojoj se zločin dogodio. Pitanje je šta su oni čuli i sa kakvim posledicama će se nositi tokom odrastanja.

S.Lj.

Podeli