Redžep Mahmutović: Rukometašice Pazara 2003 zaslužuju mesto u sredini tabele

Trener rukometašica Pazara 2003 Redžep Mahmutović ocenio je da njegova ekipa u B grupi Prve lige Zapad zaslužuje mesto u sredini tabele.

“Sigurno se nećemo boriti za opstanak. Mislim da zaslužujemo da budemo oko šestog mesta. Devojke su mnogo napredovale i doći će trenutak kada će početi da pobeđuju”, rekao je Mahmutović.

Novopazarke su u prvom kolu pružile dobar otpor Metalcu u Kraljevu, gde su poražene sa 24:28, a u utakmici drugog kola dočekale su drugu ekipu elitnog ligaša Radničkog iz Kragujevca, koja je u dvorani Pendik slavila rezultatom 24:16.

“Treniramo u maloj sali i potrebno je vreme da se priviknemo na standardne uslove za rukomet. Zbog toga pravimo mnogo tehničkih grešaka. Kad počnemo da radimo u odgovarajućoj sali, biće mnogo bolje. Protiv Radničkog 2 smo na momente igrali prilično dobro, a drugo poluvreme rešili smo u svoju korist”, naveo je Mahmutović.

Uz aranđelovački Bekament 2 i Metalac iz Kraljeva, Radnički 2 trenutno je lider prvenstva sa četiri boda, dok je Pazar 2003 među četiri tima na dnu tabele bez osvojenog boda.

Pazar 2003 će u trećem kolu gostovati Bekementu 2, a Radnički 2 će dočekati ekipu Sedmerca iz Prijepolja.

M. Minić

Podeli