Categories: Sport

Zvezda pozajmila Luku Markovića

Fudbaler Crvene zvezde Luka Marković predstavljen je danas kao pojačanje Novog Pazara, u kojem će u nastavku sezone igrati kao pozajmljen igrač.

“Hvala Pazarcima na ukazanom poverenju i srdačnom prijemu. Očekujem mnogo pobeda i dobar plasman na tabeli. Čuo sam sve najbolje o klubu. Bilo je i drugih ponuda, ali poslušao sam savet da dođem ovde jer je to najbolje za moj dalji razvoj”, rekao je Marković.

Dvadesetogodišnji napadač je u mlađim kategorijama najviše vremena proveo u Crvenoj zvezdi, a nastupao je još za Čukarički, kao i Krotone, Juventus i Torino u Italiji.

“Željan sam fudbala i jedva čekam da se šefu (Kenanu Kolašincu) stavim na raspolaganje. Naše superligaške ekipe imaju dobre pojedince, a liga je u odnosu na raniji period dostigla veći nivo i treba je dalje razvijati. Odluka da mladi igrači obavezno budu u startnim postavama pravi je potez”, ocenio je Marković.

Sportski direktor pazarskog superligaša Emir Bihorac naveo je da je sa Crvenom zvezdom postignut dogovor o šestomesečnoj pozajmici, ali je izrazio očekivanje da ća Marković igrati u Novom Pazaru do kraja sezone.

“Crvena zvezda je prepoznala dobar rad u našem klubu, gde će njihov mladi igrač imati priliku za punu afirmaciju. Važno je i što ćemo imati procente od narednih Markovićevih transfera”, zaključio je Bihorac.

M. Minić

 

Podeli

Miljan Minić

Recent Posts

Memić: Pred Vladom su brojni projekti od vitalnog značaja za Sandžak

Ministar turizma i omladine, Husein Memić, kazao je da su pred novom Vladom Srbije brojni…

3 hours ago

U Neumu ulovljen najopasniji morski pas

Lokalni ribar je u Neumu ulovio modrulja, morskog psa koji je još poznat pod nazivima…

16 hours ago

Danas je Veliki četvrtak

rpska pravoslavna crkva danas obeležava Veliki četvrtak (Veliko bdenije). Ovaj pokretni praznik obeležila su četiri…

16 hours ago

SDPS: Podržavamo izbor vlade, obezbeđuje ravnomerni regionalni razvoj

Zamenik predsednika poslaničke grupe Socijaldemokratske partije Srbije Muamer Bačevac istakao je dana u Skupštini Srbije…

16 hours ago

Murić pokorila Oderco, Ćatović treći

Saima Murić pobedila na Evropskoj juniorskoj uličnoj trci u Odercu, dok je Aldin Ćatović zauzeo…

1 day ago

Novi Pazar – Javor 1:0

Jedini gol postigao je Nikola Srećković u 60. minutu.

1 day ago