Društvo

Asfaltiran krak ulice Ruđera Boškovića

Građevinska sezona u Novom Pazaru teče planiranom dinamikom. Asfaltiran je krak ulice Ruđera Boškovića u naselju Pljevljane u dužini od 274 metra.

Krak ulice Ruđera Boškovića asfaltiran je danas u dužini od 274 metra. Koliko je značajno imati asfalt ispred svoje kuće znaju najbolje oni koji su na to dugo čekali. Za meštane naselja Pljevljana asfalt znači rešenje dugogodišnjih problema, spas od rupa, blata i velike prašine. Posebno ističu zalaganje radnika, koji sve poslove završavaju kvalitetno i brzo.

“To je bilo katastrofa. Nije moglo da se izađe od blata i vode. Isto je bilo i mi kad smo bili mali. Ali sada uz ove dobre ljude sve će biti lakše. Još jedna stvar je ta da smo zahvaljujući komšijama Mulićima uspli da se ovaj put proširi”, kazao je meštanin Vučko Slavković.

“Ovo će najviše značiti za decu i njihov odlazak u školu ali pre svega sada je mnogo lakše doći do naših kuća”, rekao je meštanin Pljevljana Radomir Slavković.

Na asfaltiranju se radi i u ulicama Narodni front, Ljubljanska. Pripremni radovi se privode kraju u ulicama Emina Redžepagića i Hercegovačka i prema rečima pomoćnika gradonačelnika Nihada Hasanovića čim se završi taj deo prećiće se na asfaltiranje.

A. Ademović

Podeli