SPP :Spremni da budemo deo vlasti u onim opštinama gde se poštuju principi

Predsednik Gradskog odbora Stranke pravde i pomirenja u Novom Pazaru Edin Zećirović rekao je danas na konferenciji za medije da su oni spremni da budu deo vlasti u onim opštinama gde se poštuju principi. Novinarima se danas obratio i direktor Doma za lica mentalno ometena u razvoju Omer Đondić optužujući tužilaštvo u Novom Pazaru da stopira postupak pronalaženja krivaca za nedavno paljenje Đondićeve vikendice. On je rekao da nadležni još uvek nisu rešili ni prethodna dva slučaja paljena i pokušaja paljenja njegovog automobila, krajem prošle i u martu pretprošle godine.

Zećirović je istakao je da SPP neće šibicariti i kalkulisati na jeftin i politizirajući način te dodao da su u Novom Pazaru i Tutinu blizu vlasti toliko koliko su druge partije koje su dobile legitimitet na izborima spremne da sa njima principijalno grade vlast.

Zećirović se osvrnuo i na povratak v.d. direktora Opšte bolnice Meha Mahmutovića na to mesto ističući da vlast na taj način “šalje poruku da on nije kriv, i nije odgovoran”.

“Pitamo vlast onda ko je kriv, ako nije Mahmutović” – rekao je Zećirović.

Deo konferencije za medije bio je posvećen nedavnom događaju kada je direktoru Doma za lica mentalno ometena u razvoju u Tutinu Omeru Đondiću zapaljena vikendica koja je izgorela do temelja. Đondić je optužio Tužilaštvo da opstruira postupak. On tvrdi da su svi postupci stopirani u tužilaštvu, iako većina policajaca u Tutinu i Novom Pazaru, a samim tim i u tužilaštvu, zna počinioce imenom i prezimenom.

 

Podeli