Postoji način da UBIJETE RAK! Jedite dnevno 5 koštica KAJSIJA, kancer biva RAZOREN

Najnovija istraživanja su pokazala da su koštice odličan imunološki i hranjiv dodatak, koji je prevencija protiv kancera.

Koštice kajsije obiluju vitaminima B17 koji uništavaju kancerogene ćelije i zaustavljaju metastaze.

Princip delovanja je jednostavan: ćelijama raka su potrebne ogromne količine energije – glukoze. Vitamin B17 je smrtonosan za ćelije raka, a za zdrave nije toksičan.

Dnevna doza?

Izmerite težinu i podelite je sa 2, 5 i tako ćete dobiti dnevnu potrebu organizma za jezgrima. Prosečna dnevna količina je oko 30 jezgara.Svako jezgro koštica kajsije treba dobro sažvakati.

Pet koštica dnevno sprečava nastanak tumora.

Princip rada vitamina B17 podseća na trojanskog konja: ćelije raka se polakome za glukozom, a kad je apsorbuju – uništene su! Koštice su izdašan izvor gvožđa, kalijuma i fosfora, pa dodatno poboljšavaju imunitet.

Pojedine studije pokazuju da uzimanje samo pet koštica kajsije dnevno znatno sprečava nastanak tumora i poboljšava imunološku sliku organizma.

Rak voli šećer, a cijanid u jezgru koštice kajsije je okružen šećerom. Rak jede šećer i truje se cijanidom. Zato je jako važno da se konzumiranjem jezgri, ćelije raka navedu da jedu samo šećer sa cijanidom. Unošenje svakog drugog šećera u organizam za vreme lečenja treba eliminisati!

 

Izvor: Novosti

Foto: A. M.

Podeli