COVID-19DruštvoVesti

Mladi Ćukovca delili maske

Mladi Novopazarci naselja Ćukovac su građanima u centru Novog Pazara podelili 5.000 maski. Donacija je podeljena i novopazarskoj Opštoj bolnici i bolnici u Tutinu.

Svesni da moramo da budemo odgovorni kako bi se sačuvali od zaraze korona virusa, mladi iz naselja Ćukovac su se okupili da pomognu Novom Pazaru. Tokom vanrednog stanja podelili su preko 1000 paketa sa osnovnim životnim namirnicama porodicama salbijeg materijalnog stanja , a humanitarne aktivnosti nastavili su i danas. Podeljeno je 5.000 zaštitnih maski prolaznicima koji su pohvalili njihovu akciju.

U želji da medicinskom osoblju olakšaju borbu protiv korona virusa, ali i u znak zahvalnosti podeljene su i maske novopazarskoj Opštoj bolnici. Maske su podeljene i bolnici u Tutinu. Mladi iz Ćukovca kažu da će ovakve i slične akcije nastaviti i ubuduće, te da će biti sa svojim sugrađanima u ovom teškom trenutku za naš grad. Oni su sa današnje akcije poslali poruku da ostanemo odgovorni, solidarni i jaki.

“Usled teške situacije koja je zadesila Novi Pazar i ceo Sandžak, dobri ljudi iz dijaspore i našeg grada su se ujedinili da zajedničkim snagama pomognemo koliko možemo. Pozdravi i velika podrška stigli su od nase braće Sadana Tabiba i Mehmeda Crnovrsanina, kao i himanitarne grupe Ćukovac. Ova donacija je mala pomoć našoj bolnici i narodu. Pozivamo sve ljude dobre volje da se udružimo i zajedno pobedimo ovu opaku bolest”, rekli su mladi Ćukovca sa današnje akcije.

Podeli