SIM u Novom Pazaru za oko 500 učesnika

Sportske igre mladih (SIM) u Novom Pazaru, koji je danas sedmi put bio domaćin te regionalne manifestacije, okupile su blizu 500 dečaka i devojčica od mlađepionirskog do kadetskog uzrasta.

Svečano otvaranje SIM upriličeno je u dvorani Pendik, gde je zakletvu prijateljstva u ime sportista položila odbojkaÅ”ica Belkisa Redžović, dok je ispred sudija to učinio bivÅ”i kapiten koÅ”arkaÅ”a Novog Pazara Valid Hadžerić.

Zajedno sa grupom mladih sportista, baklju igara doneo je fudbaler Novog Pazara Mirza Delimeđac, a SIM je otvorio direktor novopazarskog Sportskog saveza Emir Mehmedović.
Prvo mesto u malom fudbalu osvojili su Pazar juniorsi, najbolji u odbojci su OdbojkaŔki klub Novi Pazar i Ženski odbojkaŔki klub Novi Pazar, a u rukometu dečaci iz Sportskog udruženja Pazar i devojčice iz Rukometnog kluba Pazar 2003.

KK Novi Pazar 2012 u muŔkoj i ŽKK Pazar u ženskoj konkurenciji Ŕampioni su u uličnoj koŔarci.

OdbojkaÅ”ki klub Novi Pazar i Ženski odbojkaÅ”ki klub Novi Pazar II ostvarili su trijumfe u odbojci na pesku, dok je u meÅ”ovitoj igri između dve vatre dominirao tim Halifa.

Samih Feković i Emina Paučinac pobednici su takmičenja u tenisu, a najbolji u Å”ahu bili su Džemil Ličina i Dalila Ličina kod 2005, te Vahid Detanac i Fazila Å abović kod 2009. godiÅ”ta.

M. Minić

Podeli