Politika

Sanacija puta u Guberevu

U mesnoj zajednici Šaronje, selu Guberevu danas je saniran put u dužini od 2 km. Predstavnik liste “Aleksandar Vučić – Ivica Dačić – za našu decu SNS, SPS, SRS, PS, JS, SNP” Tihomir Ratković ističe da će se potruditi da put dođe do svih meštana sela kojima je zbog nedostatka istog otežana komunikacija sa gradom.

Meštani sela Guberevo već dugi niz godina očekuju sanaciju puta koji je neprohodan i nebezbedan za vožnju. Lista “Aleksandar Vučić – Ivica Dačić – za našu decu SNS, SPS, SRS, PS, JS, SNP” izašla im je, kažu, u susret i ispred ove liste radove na posipanju puta u dužini 2 km obišao je Tihomir Ratković. Posipanje i sređivanje puta, prema Ratkovićevim rečima, planirano je još i ranije, ali zbog vremenskih uslova radovi su odloženi.

Stanovnici Gubereva godinama muče muku sa dolaskom i odlaskom do grada, jer im put pravi velike probleme, najviše kada pada kiša. Sanacijim puta, kažu, biće olakšano njihovo svakodnevno funkcionisanje.

Iz liste “Aleksandar Vučić – Ivica Dačić – za našu decu SNS, SPS, SRS, PS, JS, SNP” poručuju da će se nastaviti sa radovima na putnim pravcima i u narednom periodu.

M.J.

 

Podeli