Sport

Veliko interesovanje za SIM u Novom Pazaru

Sportske igre mladih, koje su prvi put organizovane 1996. godine, imaju svoje sedmo izdanje u Srbiji, a 15. juna će sedmi put među domaćinima te regionalne manifestacije biti i Novi Pazar.

“Prijave su u toku i trajaće do dana takmičenja. Interesovanje je dobro, pre svega ako se ima u vidu specifična situacija prouzrokovana pandemijom koronavirusa”, rekao je direktor gradskog Sportskog saveza Emir Mehmedović.

Planirano je da u Novom Pazaru budu održana takmičenja u malom fudbalu, odbojci, odbojci na pesku, rukometu, uličnoj košarci, tenisu, stonom tenisu, šahu i igri između dve vatre.

“U cilju sto bolje organizacije, danas je održan sastanak sa koordinatorima zaduženim za ukupno devet sportskih disciplina”, kazao je Mehmedović.

Satnica Sportskih igara mladih u Novom Pazaru zavisiće od broja prijavljenih timova i pojedinaca, a to su dečaci i devojčice od mlađepionirskog do kadetskog uzrasta.

Očekuje se da će nadmetanja na Sportsko-rekreativnom centru, teniskim terenima u Novopazarskoj Banji i Kancelariji za mlade, koja će ugostiti šahiste, startovati u ponedeljak u prepodnevnim časovima, odmah posle svečanog otvaranja.

M. Minić

 

Podeli