DruštvoVesti

Uređenje i ulaza u zgradama na pešačkoj zoni

U okviru projekta “Da Pazar zablista” u toku je i uređenje ulaza i zgradama i na novopazarskom šetalištu. Stanare zgrada obišao je gradonačelnik Novog Pazara sa sradnicima. Tom prilikom je najavljeno da će se sa poboljšanjem uslova života građana nastaviti I ubuduće, te da se upravnici sa predlogom mogu javiti I u narednom periodu.

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac je sa saradnicima obišao zgrade na pešačkoj zoni, gde je u toku uređenje ulaza. Poptuno novom uređenijom sliku svog životnog prostroa zadovoljni su i sami stanari, koji su zahvalni gradskoj upravo, je im je pomogla u realizaciji ovog za njih značajnog projekta.

Pomoćnik gradonačelnika Ensar Škrijelj rekao je da na brojnim lokacijama u Novom Pazaru traje realizacija različitih infrastrukturnih radova.

“Ceo grad je veliko gradilište. Stvaramo bolje uslove za život građana, kako na gradskom području, tako i u prigradskim naseljima i u selima. Radovi su različiti, od rekonstrukcije putne infrastrukture, preko uređenja škola, sportskih dvorana, do sređivanja ulaza u stambenim zgradama. Akcija “Da Pazar zablista” će, na opšte zadovoljstvo trajati i pozivamo sve upravnike zgrada, stanare koji imaju konkretne predloge za unapređenje uslova života u zgradama, da nam se obrate, da zajedničkim snagama realizujemo predloge u interesu naših građana”, rekao je Škrijelj.

Uređenje ulaza stambenih zgrada realizuje se već nekoliko dana I prema i prema oceni mnogih, daje odlične rezultate, jer će podstaći stanare da ulaze održavaju čistim I urednim.

Podeli