Politika

Sanacija puta u selu Znuša

Nosilac liste “Aleksandar Vučić – Ivica Dačić – za našu decu SNS, SPS, SRS, PS, JS, SNP” Nikola Jolović sa delegacijom obišao je danas meštane sela Znuša, gde je nakon saniranog jednog putnog pravca, sada na redu i drugi u dužini od dva i po kilometra. Meštanima ovog sela bila je otežana komunikacija sa gradom, kao i deci odlazak u školu, pa će im sanirani put u mnogome olakšati život.

Meštani sela Znuša godinama muče muku sa putnim pravcem u njihovom selu koji ih vodi do grada i u mnogome onemogućava njihov odlazak na posao, dok mališani u otežanim uslovima odlaze u školu. Iz tog razloga predstavnici liste “Aleksandar Vučić – Ivica Dačić – za našu decu SNS, SPS, SRS, PS, JS, SNP” odlučili su da građanima ovog sela pomognu tako što će im sanirati seoski put. Pre par dana radjen je prvi deo ovog puta od 3 kilometra, a danas je nasuto ostalih 2,5 kilometara ovog putnog pravca.

Žitelje Znuše je saniranje ovog puta u mnogome obradovalo, jer kako ističu, godinama im je , put koji zimi postaje neprohodan za njih a i za vozila, bio neophodan.

Predstavnici liste “Aleksandar Vučić – Ivica Dačić – za našu decu SNS, SPS, SRS, PS, JS, SNP” naglašavaju da  svi građani koji imaju problem sa putnim pravcima mogu da im se obrate i da će im izaći u susret.

M.J.

Podeli