DruštvoVesti

HU “Otvorena ruka” uručila zahvalnice donatorima i partnerima

Humanitarna organizacija “Otvorena ruka” uručila je zahvalnice donatorima i partnerima koji su dali izuzetan doprinos u radu te organizacije u vremenu trajanja vanrednog stanja. Rukovodstvo te organizacije prenijelo je zahvalnost korisnika ali i detaljno donatore upoznalo sa sprovedenim aktivnostima.

Pomoć je do onih koji su bili u potrebi posredstvom Humanitarne organizacije “Otvorena ruka” dolazila zahvaljujući humanim preduzetnicima i Novopazarcima. Jedan od njih je i naš sugrađanin Saša Vučićević kojem je danas uručena zahvalnica. Među dobitnicima zahvalnice za doprinos u radu “Otvorene ruke” je i naša medijska kuća. Direktor RTVNP Denis Mavrić kaže kako će televizija na čijem je čelu uvijek davati doprinos na način što će pratiti i dalje sve akcije i aktivnosti ovog ali i drugih humanitarnih udruženja.

Lijekovi, garderoba, namirnice i sredstva za higijenu građanima, a medicinska sredstva, maske, viziri i odela medicinskim uposlenicima darivala je “Otvorena ruka” tokom vanrednog stanja.

A. Ni.

 

 

Podeli