Društvo

Hasanović: Intenziviramo radove na infrastrukturnim projektima

Novopazarski putari počeli su pripremne radove za asfalt na 6 novih gradilišta. ”Sa današnjim danom počinje intenzivnija građevinska sezona u Novom Pazaru, rekao je gustujući u emisiji Odgovor, koja je na programu večeras od 21 i 30, pomoćnik gradonačelnika zadužen za infrastrukturu, Nihad Hasanović.  Hasanović je takođe najavio da će za petnaestak dana biti okončani radovi u ulicama oko autobuske stanice, koji su se odvijali u nekoliko faza.

Radovi su danas počeli u ulicama oko autobuske stanice, u Lugu dva kraka Pribojske ulice, po jedan krak Sandžačke ulice, Ive Andrića, nastavak od Biserovačke ka Vojniću, igralištu u Bukrešu. Objašnjavajući dug proces radova u ulicama u blizini autobuske stanice, Hasanović je rekao da su u pitanju kompleksni projekti u smislu obimnih komunalnih infrastrukturnih radova, zamene dotrajalih vodovodnih cevi i novih priključaka. On je kazao da očekuje da će ti radovi biti okončani za 15 dana.

”Zahvaljujući našem ministru i potpredsedniku Vlade Rasimu Ljajiću, ovih dana smo dobili zvanično od Ministarstva privrede odobrenje za finansijska sredstva u izunosu od 53 miliona dinara za potpunu rekonstrukciju Ulice Generala Živkovića i uskoro će biti raspisan tender za ove radove”, najavio je, između ostalog u emisiji Odgovor, pomoćnik gradonačelnika Novog Pazara Nihad Hasanović.

S.Lj.

Podeli