DruštvoVesti

PIO fond zatvorio šaltere. Komunikacija omogućena elektronskim i telefonskim putem

Iz Filijale PIO Fonda Novi Pazar, obaveštavaju da su zbog novonastalih okolnosti i u izvršenju mera Vlade Republike Srbije, zbog sprečavanja širenja virusa COVID-19, zatvoreni šalteri u Filijali i obustavljen prijem stranaka. PIO fond je omogućio prijem zahteva putem e mail adrese: e-salter@pio.rs putem koje osiguranici I korisnici prava iz PIO mogu Fondu podnositi zahteve.

Obrasci zahteva se nalaze na web stranici Fonda – www.pio.rs i mogu se Fondu dostaviti skenirani na mail adresu e-salter@pio.rs ili popunjeni putem Poste.

Kako se dalje navodi, lica koja žele ostvariti svoja prava iz PIO, a ne raspolažu mogućnošću pribavljanja obrazaca zahteva, mogu Fondu na mail adresu: e-salter@pio.rs , dostaviti zahtev koji će sadržati : ime i prezime, adresu i kontakt telefon podnosioca zahteva, kao i vrstu zahteva, a koji će u najkraćem roku biti prosleđeni nadležnoj Filijali, a prateću dokumentaciju dostaviti Poštom.

Takođe, telefoni Filijale 020/318-319 i 020/315-058 su otvoreni za informacije o predmetima i postupcima koji su u toku, kao i za informacije o isplati penzija.

 

Senada Kalić

Podeli