Kolašinac: Pokušaćemo da prekinemo seriju Kabela

Trener Novog Pazara Kenan Kolašinac rekao je da veruje da će njegova ekipa na gostovanju u Novom Sadu, u okviru 26. kola Prve lige Srbije, uspeti da prekine seriju Kabela od 11 utakmica bez poraza.

“Vrlo ozbiljan protivnik. Izlaze visoko i vrše ofanzivni pritisak na rivala. Neporazeni su kući ove sezone, ali svakoj seriji dođe kraj. Verujem da ćemo uspeti da kaznimo nedostatke domaćina i da ostanemo u zoni plej-ofa”, rekao je Kolašinac.

Da mu nije oduzeto 10 bodova posle utakmice u Smederevu, Kabel bi bio prvi na tabeli, a ovako je šesti sa 38 bodova, dva više od sedmoplasiranog Novog Pazara.

Vezni igrač Novog Pazara Semir Hadžibulić najavio je da će taj tim igrati disciplinovano i da se opredeliti za kontranapade.

“Teško gostovanja, ali ne idemo da se predamo već da osvojimo bodove. Sačekaćemo ih i napasti. Dobro smo radili i nadam se pozitivnom ishodu”, rekao je Hadžibulić.

Iz pazarske ekipe izostaće Ertan Marovac i Nikola Bogdanovski zbog žutih kartona, dok je Denis Biševac i dalje povređen, ali će za sastav posle odslužene kazne konkurisati Marko Drobnjak, Miloš Đokić i Edin Selimović, kao i oporavljeni Admir Kecap.

Kabel i Novi Pazar igraće u nedelju od 15.00 časova na stadionu Karađorđe bez prisustva publike.

M. Minić

Podeli