Sport

Bonić pred Jedinstvo: Važan meč za obe ekipe

Trener odbojkaša Novog Pazara Dragan Bonić rekao je da je predstojeći meč protiv Jedinstva, u okviru 18. kola Superlige, podjednako važan za obe ekipe u borbi za opstanak u elitnom rangu.

“Gosti su iskusni. Tu je tehničar Miroslav Radišić, odlični srednjaci Čedomir Stanković i Uglješa Pešut, Branko Roljić i Aleksandar Škrbić na prijemu. Što se nas tiče, očekujem dobre igre u finišu Superlige i u plej-autu”, rekao je Bonić.

Uoči poslednjeg kola u regularnom delu sezone, učinak Pazara od pet pobeda i 12 poraza osmi je među 10 superligaša, dok je klub iz Stare Pazove najslabiji sa skorom 3/14.

Oba tima potom će igrati plej-aut za plasman od sedmog do 10. mesta, posle kojeg devetoplasiranu ekipu očekuje baraž za opstanak, a najslabiju ispadanje u Prvu ligu Srbije.

“Zdravstveni bilten konačno je dobar. David Sabo se vratio normalnom treningu, Alen Didović se oseća bolje, dok se Luka Čubrilo oporavio od distorzije zgloba. Verujem da do kraja sezone više neće biti problema sa povredama”, kazao je Bonić.

Novi Pazar i Jedinstvo iz Stare Pazove igraće sutra od 18.00 u dvorani Pendik.

M. Minić

 

Podeli