Društvo

Unija žena GrO SNS obeležila Dan zaljubljenih

Članovi Unije žena i mladi Srpske napredne stranke danas su podelili informatore sa stranačkim aktivnostima, koje je ta partija realizovala u celoj zemlji. Takođe  kao mali znak pažnje za dan zaljubljenih pripadnicama lepšeg pola podelili su i cveće.

Štand sa informatorima i cvećem koji su mladi Srpske napredne stranke postavili imala je za cilj da predstavi našim sugrađanima koje su to stranačke aktivnosti ove stranke ali i koji su im planovi, istakla je član Gradskog odbora SNS-a Milena Rajović.

„Ovo je idealna prilika da porazgovaramo sa građanima. Da vidimo šta su njihovi predlozi, sugestije, pohvale, kritike jer smo mi tu zbog njih i radimo sve za njih. A darivanjem cveća pripadnicama lepšeg pola, želimo da na simboličan način, ovim malim znakom pažnje obeležimo Dan zaljubljenih. Jer je Novi Pazar grad mladih, treba pratiti mlade, njihove trendove i podržati sve što je dobro i pozitivno“, kazala je Rajović.

Ovo je još jedna u nizu akcija koje mladi i članovi Unije žena Gradskog odbora SNS-a sprovode, a sve u cilju podrške mladih koji su naša budućnost, istakla je Rajović.

A. Ademović

 

Podeli