Categories: HronikaVesti

Uhapšeni učesnici sinoćne tuče u restoranu

Novopazarska policija aopštila je da je uhapsila A. A. (1979) iz Novog Pazara, zbog sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i E. A. (1994) i M. P. (1964) iz Novog Pazara, osumnjičene za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Kako je saopštila policija, sumnja se da je A. A. noćas posle ponoći u jednom ugostiteljskom objektu u Novom Pazaru, nakon svađe i fizičkog sukoba sa četiri osobe, ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja i ranio dvadesettrogodišnjeg mladića koji je od zadobijenih povreda preminuo u Medicinskom centru u Novom Pazaru.

U pucnjavi su ranjena i dvojica muškaraca starosti 38 i 23 godine, ubodnu ranu oštrim predmetom zadobio je i osumnjičeni A. A., dok je u tuči povređen i jedan dvadesetogodišnjak, navodi se u saopštenju policije.

U saopštenju se još dodaje da se E. A. i M. P. sumnjiče da su, pre dolaska policije, sklonili određene tragove, a E. A. i da je učestvovao u tuči pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za nasilničko ponašanje.

Policija je saopštila da je trojici osumnjičenih, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru, određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, navodi se, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Podeli

Senada Kalic

Recent Posts

Atletičari Novog Pazara uspešni tokom vikenda

Atletičari Novog Pazara ostvarili su značajne rezultate na takmičenjima tokom prethodna tri dana, uz dve…

7 hours ago

U Dolovu više hiljada posetilaca pratilo borbu bikova

Tradicionalni Vašar u Dolovu okupio je više hiljada posetilaca sa svih strana Pešteri koji su…

16 hours ago

Članovi Foruma mladih SDP-a obeležili Dan zastave

Povodom obeležavanja Dana sandžačke zastave članovi Foruma mladih SDP-a na gradskom šetalištu podelili su prigodne…

2 days ago

SDP: Tradicionalna besplatna pripremna nastava za osmake

Sandžačka demokratska partija i ove godine organizuje pripremnu nastavu za osmake buduće srednjoškolce. Nastava počinje…

2 days ago

Bošnjaci u Sandžaku proslavili Dan zastave

Bošnjaci u Sandžaku danas su obilježili nacionalni praznik – Dan zastave. Ovaj datum je ustanovljen…

2 days ago

Lekić čestitao Dan bošnjačke nacionalne zastave

Čestitku Bošnjacima povodom Dana bošnjačke nacionalne zastave uputio je predsednik Skupštine Novog Pazara, Samir Lekić.…

2 days ago