Društvo

Humanitarna izložba originalnosti

Izložbom unikatnih kapa i šešira udruženje ”Pazarski bazar rukotvorina” na interesantan način je obeležilo kraj uspešne poslovne godine. U saradnji sa novopazarskim Kulturnim centrom organizovana je izložba humanitarnog karaktera.

Unikatnih, ručno rađenih modela kapa i šešira bilo je za sve uzrate, a izložbu su otvorili najmlađi. Zanimljive kreacije članica Udruženja ”Pazarski bazar rukotvorina” bile su dostupne svim posetiocima, koji teže eleganciji, originalnosti, a pre svega, humanosti.

”Ovo je jedno posebno veče iz dva razloga. Prvi je što prikazujemo izložbu naših radova, a ujedno prikupljamo i novac za decu obolelu iz Novog Pazara. Ovo veče je dobolo jak humanitarni karakter, i to je prvi glavni razlog što smo se mi večeras ovde okupili. A drugi razlog je što je naše udruženje  poslovalo jako dobro i ovako završavamo uspešnju poslovnu godinu”, rekla je predsednica udruženja ”Pazarski bazar rukotvorina” Raza Nikšić.

U gradu mladih, najmlađi su uvek u prvom planu – potvrđuju ovakve i slične manifestacije. A zložba humanitarnog karaktera u znak uspešnog završetka poslovne godine može biti lep primer za sve socijalno odgovorne organizacije.

S.Lj.

Podeli