DruštvoVesti

Skupština uspešno radila u ovoj godini

Poslednjeg dana u godini u Novom Pazaru je održana tradicionalna svečana sednica Skupštine grada. Sumirajući retzultate odbornici gradskog parlamenta su konstatovali da je odlazeća 2019.godina bila uspešna, jer su njoj realizovani brojni infrastrukturni projekti značajni za sve građane. Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac je istakao da je ova godina rekordna po ulaganjima.

Predsednica Skupštine Novog Pazara Hanadi Hajdinović je obraćanje počela sećanjem na prethodnu predsednicu Skupštine rahmetli  Ifetu Radončić. Ona je na Svečanoj sednici Skupštine rekla da je obaveza svih članova lokalnog parlamenta da na najbolji način predstavljaju građane koji su ih izabrali.

“Skupština je mesto gde se zastupaju interesi građana i iznalaze najbolja rešenja njihovih problema, sa ciljem da se obezbede bolji i sigurniji život za sve nas. Zahvaljujem vam na konstruktivnom i predanom radu i iskreno se nadam da će i u buduće rad gradskog parlamenta biti obeležen konkretnim rezultatima, međusobnim poštovanjem i uvažavanjem”, rekla je između ostalog Hajdinović.

Odbornicima se obratio I gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, koji je rekao da je u ovoj godini urađeno mnogo.  Biševac je istakao da je u 2019. godini nastavljen trend rasta i razvoja grada i da je ova godina bila rekordna po ulaganjima. Biševac dodaje da su unapređene sve društvene oblasti.

“Novi Pazar je u svim segmentima napredovao bar za stepenik ili dva, a sve to zahvaljujući uvećanom i stabilnom budžetu, kao i relaksiranoj političkoj situaciji za koju smo svi zaslužni. Lokalna samouprava je tu da napravi što bolji ambijent, a siguran sam da ćemo tako nastaviti i u sledećoj godini”, poručio je Biševac, koji je odbornicima predstavio sve postignute rezultate lokalne samouprave u prethodnoj godini.

Odbornicima su se obratili  I predstavnici svih odborničkih grupa koji su građanima poželeli srećnu i uspešnu 2020. godinu.

Podeli