Categories: PolitikaVesti

Ratković: ”U SNS-u ponosni jer radimo za dobrobit svih”

Članica GrO SNS Novi Pazar Tanja Ratković kazala je da vremenski uslovi omogućavaju realizaciju brojnih infrastrukturnih, ali i drugih projekata u Novom Pazaru.

”Takav je primer Vojkovačke ulice, kao i sa ozelenjavanjem površina koje je u toku u mnogim delovima grada. Posebno ističemo veliku pomoć od strane Ministarstva zdravlja, Domu zdravlja Novi Pazar u iznosu od preko 3 miliona dinara. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar uručio je ugovor o finansiranju i realizaciji projekta usmerenih na unapređenje kvaliteta zdravstvenih usluga u primarnoj zdravstvenoj zaštiti Domu zdravlja u Novom Pazaru u iznosu od tri i po miliona dinara i to za Službu za zdravstvenu zaštitu žena’’ kazala je Ratković.

Ona je podsetila da će bespovratna sredstva biti uložena u nabavku nove medicinske opreme, te za sprovođenje medijske kampanje, edukaciju i pozivanje ženske populacije na preventivne preglede, a sve, kako je istakla članica GrO SNS Novi Pazar Tanja Ratković, u cilju ranog otkrivanja raka grlića materice,  a projekat koji finansira Vlada Srbije, preko resornog ministarstva, trajaće 12 meseci, istakla je ona.

Ratković je podsetila i na druge projekte čija realizacija je u toku, a koji su neophodni kako bi grad i građani Novog Pazara, normalno funkcionisali.

’’Ozelenjavanje površina u gradu je novi veliki poduhvat koji sprovodimo zajedno sa našim partnerima na području Novog Pazara. U prvom mahu, zasadili smo oko 300 sadnica i to na Rekreacionom centru, u blizini škola i u gradskom parku. Nova isporuka od preko 350 sadnica ukrasnih biljaka biće u najskorijem vremenu zasađena u mnogim delovima grada’’ objašanjava Ratković.

U Gradskom odboru Srpske napredne stranke u Novom Pazaru, prema njenim rečima, ponosni su pre svega, jer se sve radi za dobrobit svih građana, bez obzira na veru i naciju, a u cilju izgrađivanja bolje budućnosti  i borbe za svoju zemlju i sve ljude u njoj.

’’Gradski odbor SNS Novi Pazar, zahvaljuje Vladi Srbije i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na bezrezervnoj podršci stanovnicima Novog Pazara’’ kazala je na kraju članica GrO SNS Novi Pazar Tanja Ratković.

 

Senada Kalić

Podeli

Senada Kalic

Recent Posts

Memić: Pred Vladom su brojni projekti od vitalnog značaja za Sandžak

Ministar turizma i omladine, Husein Memić, kazao je da su pred novom Vladom Srbije brojni…

1 hour ago

U Neumu ulovljen najopasniji morski pas

Lokalni ribar je u Neumu ulovio modrulja, morskog psa koji je još poznat pod nazivima…

14 hours ago

Danas je Veliki četvrtak

rpska pravoslavna crkva danas obeležava Veliki četvrtak (Veliko bdenije). Ovaj pokretni praznik obeležila su četiri…

14 hours ago

SDPS: Podržavamo izbor vlade, obezbeđuje ravnomerni regionalni razvoj

Zamenik predsednika poslaničke grupe Socijaldemokratske partije Srbije Muamer Bačevac istakao je dana u Skupštini Srbije…

14 hours ago

Murić pokorila Oderco, Ćatović treći

Saima Murić pobedila na Evropskoj juniorskoj uličnoj trci u Odercu, dok je Aldin Ćatović zauzeo…

1 day ago

Novi Pazar – Javor 1:0

Jedini gol postigao je Nikola Srećković u 60. minutu.

1 day ago