Air Serbia od 17. decembra leti sa aerodroma Morava – Počinje prodaja karata za Beč

Air Serbia od danas počinje prodaju karata za letove između Kraljeva i Beča preko agencija i Kontakt centra Air Serbia. Prvi let sa aerodroma Morava ka austrijskoj prestonici biće obavljen 17. decembra.
– Letovima iz Kraljeva, Air Serbia proširuje svoju ponudu. Aerodrom Morava postaje naš treći matični aerodrom u Srbiji i on je namenjen pre svega putnicima iz regiona Zapadne Srbije i Šumadije. Posle pokretanja linije za Beč, putnici mogu da očekuju i uvođenje redovnih letova za Grčku. Ono što očekuje sve one koji se odluče da putuju sa aerodroma Morava jeste tradicionalno dobra usluga po povoljnim cenama – zaključio je Dankan Nejsmit, generalni direktor Air Serbia.

Nacionalna avio-kompanija, leteće iz Kraljeva ka Beču i Solunu na osnovu rezultata tendera za obavljanje usluga redovnog vazdušnog prevoza na linijama od javnog interesa koji je raspisala Vlada Srbije.
Linija za Beč funkcionisaće tokom cele godine, dva puta nedeljno tokom zime i tri puta nedeljno preko leta, dok će linija za Solun biti sezonska, sa dva leta nedeljno tokom leta. Air Serbia će ka obe destinacije iz Kraljeva leteti tri puta nedeljno regionalnim ATR72 turboprop avionom.
izvor: eKapija
Podeli